در چند سال گذشته با ورود ps5 و ps4 به بازار، دنیای گیمینگ شاهد تحولی شگرف شد. این کنسولها که دارای قدرت پردازشی بالا و گرافیک فوقالعادهای هستند، طی این چند سال توانستهاند محبوبت زیادی در بین گیمرها کسب کنند. با اینکه این کنسولها محبوبیت زیادی در بین گیمرها دارند، اما چالشهای زیادی نیز برای کاربران به همراه دارند. یکی از این چالشها، مسئله کپی خور کردن کنسول های بازی PS4 و PS5 است. این موضوع بسیاری از علاقهمندان به بازیهای رایگان را درگیر خود کرده است.
کپی خور بودن ps5 و ps4 چیست؟
کپی خور کردن ps5 و ps4، در حال حاضر یکی از بحثبرانگیزترین موضوعات در دنیای بازیهای ویدئویی محسوب میشود. زیرا این فرایند به کاربران این امکان را میدهد که از محدودیتهای نرمافزاری کنسول عبور بکنند و به امکانات متعددی نظیر اجرای بازیهای رایگان، استفاده از نرمافزارهای غیررسمی و ایجاد تغییرات گسترده در تنظیمات کنسول، دسترسی پیدا کنند.
مزایای کپی خور کردن پلی استیشن
برخی از مزایای کپی خور کردن کنسولهای بازی ps5 و ps4 به شرح زیر هستند:
-امکان اجرای بازی های متنوع بدون پرداخت هیچگونه هزینهای برای خرید و نصب آنها
– کپی خور کردن امکان نصب برنامههای شخص ثالث را فراهم میکند.
-فراهم سازی امکاناتی که با نصب سیستم عامل لینوکس مرتبط هستند.
-توسعهی ارزان قیمت بازی ها و نرم افزارهای متنوع پلی استیشن
-وجود ترینرها، چیت کدهای کامپیوتری در بازیهای نصب شده
-امکان اجرای بازیهای قدیمی پلی استیشن ۲ و پلی استیشن ۱ و حتی سگا در ps5 و ps4
-استفاده از برنامه ی کاربردی فایل منیجر جهت مدیریت فایلهای سیستمی دستگاه وجود دارد.
-امکان نصب ارزان فروشگاه Homebrew برای استفاده از اپلیکیشنها و بازیهای گوناگون آن
-میتوان از طریق کامپیوتر چیت کدهای اختصاصی را به کنسول اضافه کرد.
-افزایش طول عمر کنسول و ایجاد توانایی تنظیم سرعت فن و دمای دستگاه
معایب کپی خور کردن پلی استیشن
کپی خور کردن پلی استیشن همانطور از مزایای زیادی برخوردار است، در عین حال دارای معایبی نیز میباشد و همچنین امکان از دست دادن برخی از امکانات ان همواره وجود دارد. در ادامه این متن به شرح معایب انجام این فرآیند میپردازیم.
-با کپی خور کردن PS5 و PS4 امکان دسترسی به بازی های جدید از دست میرود، که این امر برای گیمرها اتفاق بسیار ناخوشایندی است.
-همچنین با کپی خور شدن این کنسولها، امکان بازی آنلاین را از دست می دهید و در هنگام متصل شدن به اینترنت، با خطاها و مشکلاتی متعددی مواجه می شوید.
-لازم است که بعد از هر بار روشن کردن کنسول، اقدام به انجام عملیات کرک کردن PS4 و PS5 کنید.
-با کپی خور کردن پلی استیشن اتصال به PSN دیگر امکان پذیر نیست و قادر به مدیریت حساب خود نخواهید بود.
-با PS4 و PS5 های کپی خور شده، اصلا امکان آپدیت کنسول وجود ندارد. این مسئله بسیار مهم و نگران کننده است. زیرا بسیاری از باگ ها و مشکلات کنسول در صورت آپدیت کردن آن برطرف می شوند.
-پس از آنکه به کپی خور کردن ps5 و ps4 پرداختید، امکان وصل شدن به آن از طریق موبایل وجود نخواهد داشت.
یکی دیگر از بدترین معایب کپی خور کردن این کنسولهای معروف، امکان بن شدن از طرف شرکت سونی است.
آموزش کپی خور کردن ps5
کپی خور کردن ps5 بهجای خرید بازی، در اصل فرایندی پیچیده و پر ریسکی میباشد. در ادامه این متن مراحل کلی و نکات مهم کپی خور کردن PS5 را برای شما شرح میدهیم:
- آمادهسازی اولیه کنسول
اولین مرحله برای کپی خوردن ps5، بک آپ گرفتن از تمامی دادههای مهم از قبیل بازیها و تنظیمات کنسول خود، میباشد. بعد از آن از تطابق نسخه سیستمعامل PS5 شما با نسخهای که برای کپی خور کردن موردنیاز است، اطمینان حاصل کنید.
- دانلود ابزارهای مورد نیاز
نسبت به دانلود ابزارها و نرمافزارهای موردنیاز برای کپی خور کردن PS5، از منابع معتبر اقدام نمایید. این ابزارها امکان دارد شامل Exploit ها، Payload ها و سایر نرمافزارهای مرتبط باشند؛ علاوه بر این لازم است برخی ابزارهای جانبی همچون نرمافزارهای FTP جهت انتقال فایلها به کنسول را نیز دانلود کنید.
- اتصال کردن کنسول به کامپیوتر
جهت اتصال کنسول بازی به کامپیوتر باید از کابل USB استفاده کنید و دستگاه را وصل نمایید.
- اجرای Exploit بر روی کنسول
Exploit موردنظر را بر روی کنسول ps5 خود اجرا کنید. معمولا Exploit ها از طریق مرورگر وب کنسول یا از طریق اجرای فایلهای خاصی اجرا خواهند شد.
- نصب Payload
در این مرحله باید Payload موردنظر را به کنسول انتقال بدهید و سپس اجرا کنید. اما توجه داشته باشید، Payload ها کدهایی هستند که به کنسول این اجازه میدهند، که نرمافزارهای غیررسمی را اجرا نمایند.
- نصب نرمافزارهای خانگی (Homebrew)
بعد از انجام تمامی مراحل بالا، شما میتوانید به سادگی نرمافزارهای خانگی (Homebrew) و دیگر برنامههای کاربردی غیررسمی را بر روی کنسول بازی خود نصب کنید.
آموزش کپی خور کردن ps4
در اولین قدم باید دسترسی کنسول بازی به اینترنت را قطع کنید. برای این کار به تنظیمات کنسول بروید و Network را انتخاب نمایید. پس از آن تیک گزینه Connect to the Internet را بردارید.لاوه بر این، به بخش نوتیفکیشن بروید و هر فایل یا آپدیتی که در حال دانلود آن است را لغو کنید. همچنین، اگر که دارای یک حساب PSN در کنسول هستید، ابتدا از آن خارج شوید و سپس حساب را نیز حذف کنید. با استفاده از مسیر Settings –> System –> Automatic Downloads آپدیت خودکار را نیز خاموش نمایید.
برای دومین بار به قسمت Network بروید و این بار گزینه Set up Internet Connection را انتخاب فرمایید. بعد از انتخاب اتصال بیسیم یا با سیم، بر روی گزینه Custom کلیک کنید.
در پنجره باز شده بعدی، قسمت IP Address Settings، گزینه Automatic را انتخاب و در بخش DHCP Host Name نیز گزینه Do Not Specify را انتخاب فرمایید. پس از آن به پنجره DNS Settings خواهید رسید. در اینجا باید نسبت به انتخاب گزینه Manual اقدام کنید، بعد از آن گزینه یک صفحه جدید باز خواهد شد که در آن باید سرور DNS را مشخص نمایید. شما باید برای Primary DNS آدرس ۱۹۲.۲۴۱.۲۲۱.۷۹ و برای Secondary DNS آدرس ۱۶۵.۲۲۷.۸۳.۱۳۵ را وارد کنید.
کلام آخر
همانطور که مشاهده کردید، ما در این متن به ارائه آموزش کپی خور کردن دو کنسول بازی ps5 و ps4 پرداختیم. کپی خور کردن این کنسولها دارای مزایا و معایت متعددی است. شما برای کپی خور کردن ps5 و ps4 باید تمامی مراحل ذکر شده در متن بالا را در به طور دقیق انجام دهید، تا از کپی خور شدن دستگاه اطمینان حاصل کنید.